info@heetvanhetweb.com +32(0)93883770

Heet van het Web - webbureau - website laten maken

Sébastien Jacobs

Hallo daar,

Ik ben Sébastien en ik maak graag een winstgevende website voor jouw bedrijf.

Ik maak jouw website mobiel-vriendelijk, makkelijk aanpasbaar, veilig en snel. Zoals ook deze kaskrakers:

Lachen is gezond

Hoeveel keer moest je al lachen vandaag? Tijdens onze samenwerking zal je blijven glimlachen, Heet van het Web maakt de creatie van jouw website een leuke beleving. Vraag het maar aan onze klanten:


Heet van het Web biedt een excellente service aan. Snel en zeer klantvriendelijk. Ze denken ook mee met de klant, wat erg geapprecieerd wordt. Het samenwerkingsmodel is ook klaar en duidelijk. Geen verdoken kosten.

Pascaline Louwagie van Time2Pay

Heet van het Web ontwierp een krachtige state-of-the-art website voor Food2Know en leverde een uitstekend softwarepakket voor het beheren van de website. Heet van het Web zijn klantenservice (inclusief training van personeel betreffende de software) is uitstekend.

Benedikt Sas van Food2Know

Heet van het Web doet geweldig werk in de ondersteuning van de Avecom en Bactocool-website. Stipt, betrouwbaar en een expert in hun domein.

Kim Windey van Avecom

De gebruiksvriendelijkheid van onze website wordt enkel overtroffen door de klantvriendelijkheid van de Heet van het Web-medewerkers!

Kurt De Mey van Pack4Food

Het was een plezier om samen te werken met HVHW. Onze ideeën werden concreet vertaald in een gave website. Wat me ook verrast heeft, is de vlotte backend van de website.

Kobe Van Reppelen van Kapitein Kobe

Het opzetten van de structuur in de CMS ging snel zoals ook de begeleiding bij het invoeren van inhoud. Zeer tevreden over de samenwerking alsook van het resultaat.

Wouter van den Avont van Ataraxis

De samenwerking verliep erg vlot. Ik heb voor "Heet van het Web" gekozen en heb er alleen lof over. Sterke ontwerpers, gebruiksvriendelijk CMS en prima service!

Pieter Dreissen van Wadico

Ook verliefd worden op Heet van het Web?


Contacteer me
Ik help je graag.

Bedankt voor je tijd,
Hete groeten,

Sébastien Jacobs
Heet van het Web

P.S.: Als je graag meer klanten wenst via jouw website, dan is deze gratis PDF iets voor jou.
P.S.2.: En ik gebruik deze krachtige tools voor meer efficiëntie en groei — aanrader!